🎄 De mooiste Kerstgeschenken — SHOP HIER

Zoeken

De lekkerste Yankee Candle geuren voor de zomer

De warmere dagen zijn in aantocht! Tijd om je geurassortiment te veranderen en de zomergeuren in huis te halen. Met meer dan 50 verschillende geuren maakt Yankee Candle het je niet gemakkelijk om je nieuwe favoriet te vinden, maar wij helpen je graag op weg! In deze blogpost onze tips voor de lekkerste zomergeuren.

Yankee Candle Last Paradise collectie
Pink Sands
Tsja, wat moeten we hier nog over zeggen? Pink Sands is al jaren een bestseller van Yankee Candle voor de lente en de zomer. De geur doet je denken aan een warm tropisch strand met een frisse zeebries op de achtergrond. Echt een fantastische geur om lekker bij te ontspannen.

Midsummer's Night
De naam zegt het eigenlijk al: deze geur ruikt naar een gezellige zomernacht onder een koele en heldere sterrenhemel. Klanten zeggen ons wel eens dat deze geur naar een knappe man ruikt... Probeer 'm eens zouden we zeggen! :-)

Clean Cotton
Wat is er lekkerder dan de geur van frisgewassen lakens in de warme zomerzon? Clean Cotton is het hele jaar door heerlijk maar vooral tijdens warme dagen geeft deze geur de verkoeling en verfrissing die je nodig hebt.

Yankee Candle The Last Paradise
The Last Paradise
Met exotische geurnoten van fruit en bloemen is dit een typische geur voor de warmere dagen van het jaar! Alsof je op een tropisch eiland ligt met een cocktail in je hand.

Coconut Rice Cream
Een kokosgeur mag in de zomer natuurlijk ook niet ontbreken, en dit is wel een heel unieke. Coconut Rice Cream combineert romige kokos met aromatisch gestoomde rijst wat het hele zoete van de kokos er een beetje af haalt. Een hele fijne gebalanceerde geur waar je vrolijk van wordt!

Coconut Splash
Zon, zee en strand! Deze geur bevat weliswaar ook kokos maar ruikt precies naar zonnebrand. Echt een hele herkenbare zomergeur die iedereen weet te waarderen. De geur is tevens sterk in de ruimte dus je kunt er goed van genieten.

Al deze geuren van Yankee Candle shop je gemakkelijk via onze website of in onze winkel in het centrum van Assen. Toch wat meer advies nodig? We staan voor je klaar via chat.