Officieel Verkooppunt
Achteraf betalen met Klarna

Zoeken

De leukste geurcadeautjes voor Vaderdag!

Ben je het ook zo zat om steeds met hetzelfde shower-pakket aan te komen met Vaderdag? Geen nood: wij helpen je op weg naar een echt origineel cadeautje waar je vader ongetwijfeld van gaat genieten.

WoodWick Auto Reeds
WoodWick Auto Reeds

Een geur voor in de auto is altijd fijn, maar wat dacht je van geurstokjes voor in de auto? Deze mooie Auto Reeds zijn verkrijgbaar in talloze verschillende geuren en zien er heel chique uit. Je plaatst de geurstokjes in de magnetische houder en hangt ze op aan de binnenspiegel voor een wekenlange geurverspreiding.

Millefiori Milano Reed Diffusers
Luxe geurstokjes met een Italiaans tintje: Millefiori Milano biedt verfijnde huisparfums in tientallen verschillende geuren. Naast dat ze er prachtig uit zien geven ze ook maandenlang een heerlijk parfum af.

Yankee Candle Midsummer's Night
Dé geur voor Vaderdag: een heerlijk sterke en kruidige geur die doet denken aan een luxe aftershave. Een grote Jar gaat maar liefst 150 uur mee, dus je geeft een cadeautje waar je vader maandenlang plezier van heeft.

WoodWick Ellipse Geurkaars
WoodWick Ellipse Candles

Dit is eigenlijk wel het ultieme vaderdagcadeautje: een kaars met een houten lont die knispert als een haardvuur tijdens het branden! De geuren zijn kamervullend en opgebouwd als een luxe parfum. Het design van de kaarsen is strak en ze zijn voorzien van een handgemaakte houten dop. Mooier kan bijna niet!