1+1 GRATIS op alle WoodWick Ellipse SHOP NU
I.v.m drukte verzendtijd 3-4 werkdagen

Zoeken

De Yankee Candle Tarts zijn vernieuwd!

De wereldberoemde Tarts van Yankee Candle zijn vernieuwd! In deze blogpost nemen we je mee door de veranderingen en de reden achter de veranderingen.

Yankee Candle Wax Melt met brandertje
Een nieuwe naam: Wax Melts
De beroemde naam Tarts gaat verdwijnen! De reden hiervoor is het verandering in vormgeving van het product. De naam "Tarts" sloeg op de vorm van het waxblokje dat leek op een taartvormpje. De nieuwe vorm is geheel rond en past daarom niet meer goed bij de oude naam. Ook is "Wax Melts" voor mensen die Yankee Candle nog niet kennen makkelijker te begrijpen en is het doel van het product direct duidelijk.

Een nieuwe verpakking
De oude Tarts zaten in een plastic folietje die behoorlijk lastig te openen was. De nieuwe verpakking heeft een heel dun folietje met een lipje waardoor het openen van de Wax Melt veel simpeler is. Ook is het makkelijker om de Wax Melts op te bergen: de verpakking heeft kleine plastic voetjes waardoor ze rechtop blijven staan. Ook de vormgeving is veranderd naar het moderne uiterlijk van Yankee Candle.

Yankee Candle Wax Melts / Tarts
Een nieuwe vorm + waxsoort
De nieuwe Wax Melts zijn helemaal rond en zijn bolvormig. Dit zorgt ervoor dat de Wax Melt sneller smelt en daardoor ook sneller geur verspreid. Ook de wax zelf is veranderd: deze is zachter en smelt sneller. Hierdoor hoef je niet lang te wachten voor je kunt genieten van een heerlijke geur in je huis.

Wat niet veranderd is: de geursterkte en brandtijd
De geursterkte en brandtijd van de Wax Melts is onveranderd gebleven: deze is net zo goed als je gewend was! De brandtijd is nog steeds 8 uur.

Minder geuren
Voor sommigen is dit even slikken: de nieuwe Yankee Candle Wax Melts zijn niet meer in alle geuren verkrijgbaar, maar enkel in de populairste én nieuwe geuren van Yankee Candle. Hierdoor blijft het wel mogelijk om een geur eerst uit te proberen in een Wax Melt voor je een grote Jar aanschaft.

Zelf proberen?
Wil jij de nieuwe Wax Melts van Yankee Candle zelf ervaren? Dat kan! Je shopt ze gemakkelijk via deze pagina. We verzenden naar Nederland en België en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Geniet ervan!