1+1 GRATIS op alle WoodWick Ellipse SHOP NU
I.v.m drukte verzendtijd 3-4 werkdagen

Zoeken

Hoe gebruik je een Millefiori Milano diffuser?

De geuroliediffusers van Millefiori Milano zijn heel geschikt om een kamer op een heerlijke manier te parfumeren. Met een hele reeks aan diverse geuren voor in de diffuser zit er vast eentje bij die je kan bekoren. In deze blogpost leggen we je uit hoe je een geurdiffuser moet gebruiken.

1. Kies een diffuser die je mooi vindt
Millefiori heeft verschillende soorten diffusers in het assortiment, in diverse designs. Ze zijn allemaal voorzien van een LED-lamp welke in te stellen is in doorlopende kleuren of een vaste kleur. Stop de stekker in het stopcontact en ga naar stap 2.

2. Vul de diffuser met water
De geurdiffuser werkt met waterdamp. Je vult het waterreservoir tot het streepje met water. Doe er niet meer in dan aanbevolen wordt.

3. Voeg de geurolie toe
Voeg vervolgens 3 tot maximaal 5 druppels van jouw favoriete geurolie toe. Hoe meer druppels, hoe sterker de geurafgifte. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe intens een geur ruikt in de kamer. De druppels voeg je toe aan het water.

4. Schakel de diffuser in en geniet!
Vervolgens schakel je de diffuser in en begint deze direct waterdamp te verspreiden. Wanneer het water op is schakelt de diffuser automatisch uit en is het tijd om het reservoir bij te vullen. Geniet ervan!