🎄 De mooiste Kerstgeschenken — SHOP HIER

Zoeken

Nare geurtjes in huis: zo haal je ze weg!

Je kent het vast wel: je hebt een lekker visje gebakken en vervolgens ruikt je huis dagenlang nog naar vis. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel manieren om deze nare geurtjes snel uit je huis te verwijderen en je huis weer heerlijk fris te laten ruiken. Het is niet moeilijk!

Millefiori Milano Room Sprays
Tip 1: Gebruik een Room Spray
De Room Spray van Millefiori Milano halen binnen no-time nare geurtjes uit je huis. De sprays zijn enorm geconcentreerd waardoor een aantal sprays in de ruimte voldoende is om de kamer weer lekker fris te laten ruiken. De sprays zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit geurolie en gaan bij gemiddeld gebruik maandenlang mee. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende geuren waardoor er altijd wel iets voor jou bij zit.Yankee Candle Wax Melts / Tarts
Tip 2: Zet eens een Wax Melt aan
Iedereen heeft tegenwoordig wel een geurbrandertje liggen, maar je kent vast wel het probleem van waxjes die niet of nauwelijks een geurafgifte hebben. Probeer de Wax Melts van Yankee Candle eens! Die zijn gemaakt van natuurlijke geurolie en geven tot 8 uur lang een sterke geur af. Plaats de Wax Melt in een geurbrandertje, steek een waxinelichtje aan en geniet van een heerlijk kamervullend aroma. Verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende geuren.
WoodWick Geurkaarsen
Tip 3: Een sterke geurkaars
Met de nadruk op sterk! Met een geurkaars van lage kwaliteit ga je geen vieze luchtjes weg krijgen, daar is de geurolie niet geconcentreerd genoeg voor. Bekijk bijvoorbeeld eens de geurkaarsen van WoodWick. Naast de sterke en kamervullende geuren hebben deze geurkaarsen ook nog eens een houten lontje dat knispert als een haardvuurtje tijdens het branden. Zo haal je snel nare geurtjes weg en maak je het ook nog eens gezellig.


Al deze geurproducten bestel je gemakkelijk via onze website. We verzenden naar Nederland & België. Liever even "live" ruiken? Dat kan ook in onze winkel in het centrum van Assen!