Officieel Verkooppunt
Achteraf betalen met Klarna

Zoeken

Waar koop je Yankee Candle & WoodWick in Nederland?

Yankee Candle & WoodWick Verkooppunt Nederland
De lekkerste geurkaarsen zijn natuurlijk van Yankee Candle en WoodWick. Bij Yankee Candle krijg je een enorm lange brandtijd en krachtige authentieke geuren, en bij WoodWick het gezellige geknisper van het houten lontje. Of je nu op zoek bent naar geurkaarsen, wax melts of autogeuren: wij weten waar je ze moet kopen. Om de ultieme geurbeleving in huis te halen heb je twee handige opties om je favoriete Yankee Candle en WoodWick geuren te kopen of om nieuwe geuren te ontdekken.

1. Online bestellen
Uiteraard kun je Yankee Candle en WoodWick online bestellen: bij Scent Circle. Je vind hier een volledig assortiment Yankee Candle & WoodWick geurkaarsen en andere lekkere geurproducten zoals autoparfums. Ook voor gift sets en accesoires kun je bij Scent Circle terecht.

2. Fysieke winkel
Liever even de geuren in het echt ervaren? Dat kan ook! In het noorden van Nederland, in Assen om precies te zijn, zit een complete winkel met Yankee Candle, WoodWick en het Italiaanse Millefiori Milano. Bezoekje brengen? Klik hier voor meer informatie. Het is het tripje naar het noorden zeker waard!

Yankee Candle & WoodWick Nederland
3. Het leukste (en moeilijkste) van alles: geuren uitzoeken
Het uitzoeken van een goede geur is een lastige opgave. Er is namelijk keuze uit meer dan 100 verschillende geuren. Gelukkig is daar iets op gevonden: de geuren zijn onderverdeeld in diverse geurgroepen. Als je bijvoorbeeld weet dat je citrusgeuren lekker vindt kun je gemakkelijk filteren op deze groep. Vervolgens krijg je dan alle geuren in die specifieke geurgroep te zien. Zowel Yankee Candle als WoodWick maken gebruik van de geurgroepen (klik op het merk om de geurgroepen te bekijken). Je kunt ook hulp krijgen via chat.

Hopelijk hebben we je een beetje op weg geholpen en geniet je binnenkort van de lekkerste geuren voor in huis van Yankee Candle en WoodWick!