Gratis Verzending v.a. €39 (NL & BE)
I.v.m. drukte verzending binnen 2 werkdagen

Zoeken

Ontdek de allerbeste manier om van jouw favoriete geurkaars te genieten!

Stap 1
Knip de lont

Gebruik onze handige lontenknippers om je lont mooi kort te houden. Knip de lont tot een lengte van 3mm voor ieder gebruik. Bij WoodWick: breek met je vingers voorzichtig een stukje lont af.

Stap 2
Gebruik een Illuma-Lid®

Ze zien er prachtig uit en helpen de vlam te stabiliseren voor een schone en gelijkmatige verbranding. Kies jouw favoriet en gebruik met de Yankee Candle Large & Medium Jar geurkaarsen.

Stap 3
Laat de kaars "poolen"

Laat de bovenste laag van de kaars volledig vloeibaar worden om te voorkomen dat je een kuil in je kaars krijgt. Wil je weten hoe lang dit ongeveer duurt? Wij raden aan om een kaars voor iedere 1cm in diameter 30 minuten te laten branden - een Yankee Candle Large Jar komt dan bijvoorbeeld op een minimale brandtijd van 4 uur per keer. Bij WoodWick gaat dit wat sneller. Brand een WoodWick kaars niet langer dan maximaal 3 uur per keer.

Stap 4
Weet wanneer je afscheid moet nemen

Het is nooit leuk om gedag te zeggen tegen jouw favoriete geur maar wanneer er slechts +/- 1-5cm wax in de pot overblijft zal de lont zichzelf doven.


HANDIG OM TE WETEN:

Wist je dat...

Een Illuma-Lid niet alleen erg decoratief is maar ook een belangrijke functie heeft? Deze speciale deskel stabiliseert de vlam en houdt warmte in de kaars voor een zo mooi mogelijke verbranding. Alleen voor de Yankee Candle Large & Medium Jars.

3 stappen voor gebruik

Stap 1 - Plaats de lontenknipper schuin op de wax
Stap 2 - Knijp de lontenknipper dicht en knip de lont af
Stap 3 - Gooi het stukje lont weg

Bij WoodWick: breek voorzichtig een stukje van de lont af met je vingers. Bij de Ellipse-geurkaarsen hoeft dit niet. De vlam kan tijdens het branden variëren van hoogte of zelfs lijken te doven. Dit is normaal en trekt vanzelf weer bij.


INSTRUCTIE VIDEO'S:


VEILIGHEID:

Belangrijk:
Houd je aan de voorschriften

Het is belangrijk om de voorschriften op de icoontjes die je onderop de verpakking vindt te volgen. Dit voorkomt schade en letsel.

Genieten van je favoriete geurkaars van Yankee Candle of WoodWick doe je natuurlijk veilig! Volg daarom goed de instructies van de leverancier op om schade en letsel te voorkomen. Maak handig gebruik van onze Candle Care-accessoires zoals de lontenknipper en Illuma-Lid om nog langer van jouw favoriete geur te genieten!