Officieel Verkooppunt
Achteraf betalen met Klarna

Zoeken

Informatiepagina Covid

Op deze pagina beantwoorden we de veelgestelde vragen omtrent de levering van bestellingen en de tijdelijke winkelsluiting i.v.m. het coronavirus.

WINKEL
Op dit moment is onze winkel helaas gesloten. We houden je via Facebook en Instagram op de hoogte als er updates zijn over een heropening. We missen je en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! LET OP: Het afhalen van bestellingen is niet mogelijk, alles wordt gratis thuisbezorgd.

WEBSHOP
Op dit moment verwerken we orders op vaste dagen in de week en niet meer iedere dag zoals je dat van ons gewend was. Het kan dus zijn dat je bestelling een dag later bij je is dan gewoonlijk. We hopen op je begrip! Neem bij vragen over je bestelling contact met ons op.

Voor de regio Assen en Zwolle is same-day delivery mogelijk op vaste dagen in de week. We nemen contact met je op wanneer dit van toepassing is op jouw bestelling.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Geen zorgen, we zijn er voor je! Je komt gemakkelijk met ons in contact via deze pagina.