Gratis Verzending v.a. €39 (NL & BE)
I.v.m. drukte verzending binnen 2 werkdagen

Zoeken

Spaar GRATIS mee voor korting!

Met het Spaarprogramma van Scent Circle spaar je gratis en automatisch voor beloningen wanneer je een aankoop doet! Met dit programma willen we onze waardering laten blijken, daarom is meedoen en punten verdienen heel gemakkelijk. Dus wacht niet langer en geef jezelf een cadeautje, je hebt het tenslotte zelf verdient!

HOE HET WERKT

GRATIS AANMELDEN

Begin met punten verdienen door simpelweg een account aan te maken. Het is gratis!

VERDIEN SPAARPUNTEN

Ontvang punten bij iedere aankoop die je doet in onze webshop of fysieke winkel. Iedere euro = 1 spaarpunt.

WISSEL PUNTEN IN

Gemakkelijk inwisselen via de Spaarprogramma-module of in de winkel!

Sparen en inwisselen is heel makkelijk!

Via de button linksonderin je scherm open je de Spaarprogramma-module. Daar zie je ook hoe je direct extra punten kunt ontvangen bovenop de punten die je krijgt bij iedere aankoop. Zo krijg je bijvoorbeeld extra punten door ons te volgen op social media.

Heb je nog geen gratis klantaccount?
Via de onderstaande button maak je een account aan of log je in als je al klant bent.
Vervolgens open je de spaarmodule via de button rechtsonder in je scherm om te beginnen.

Voorwaarden zijn van toepassing. Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contanten en vertegenwoordigen geen waarde. Niet te gebruiken in combinatie met andere acties, kortingen en/of coupons. 1 voucher per transactie. Helaas is het ook niet mogelijk om een gift card/cadeaubon te gebruiken i.c.m. een voucher uit het spaarprogramma. Vouchers zijn in te leveren bij een minimale besteding vanaf 15 EUR, met uitzondering van de 10%-kortingsvoucher. Scent Circle behoudt zich het recht het spaarprogramma tussentijds te wijzigen of stop te zetten. Enkel toepasselijk op onze website en in onze Brand Store in Assen. Spaarpunten kunnen niet achteraf worden toegekend. De spaarpunten zijn onbeperkt geldig maar vervallen bij het opheffen van het klantaccount en/of het afmelden van de nieuwsbrief. Alle vouchers zijn niet overdraagbaar en gekoppeld aan het account waar het puntensaldo op staat. Ongeoorloofd gebruik zal de voucher deactiveren.