1+1 GRATIS op alle WoodWick Ellipse SHOP NU
I.v.m drukte verzendtijd 3-4 werkdagen

Zoeken

YANKEE CANDLE FORMATEN

Wist je dat jouw favoriete Yankee Candle geuren verkrijgbaar zijn in verschillende formaten? Ieder formaat heeft een andere brandtijd en geursterkte. Hieronder vind je een overzicht van alle formaten van Yankee Candle.

Classic Jar Geurkaarsen

De klassieke geurkaars van Yankee Candle met tijdloos ontwerp en lange brandtijden. 50+ geuren om uit te kiezen.

Formaten: Large, Medium en Small.

Elevation Collection Geurkaarsen

Breng stijl naar nieuwe hoogtes met een nieuw design en unieke deksel die als onderzetter onder de kaars past. Ruim 30 geuren om uit te kiezen.

Formaten: Large (2 lonten), Medium (3 lonten) en Small (1 lont).

Filled Votive

Accentueer met geur met de Filled Votive Candles van Yankee Candle. Verkrijgbaar in diverse geuren.

Nieuwe Wax Melts

De oude Yankee Candle Tarts hebben ruim baan gemaakt voor de vernieuwde Wax Melts. De geuren die je kent, maar dan in een vernieuwde samenstelling voor een nog snellere geurverspreiding! Verkrijgbaar in 20+ geuren.

ScentPlugs

Verspreid geur zonder vlam met de ScentPlugs van Yankee Candle! Stel de geurintensiteit in en geniet tot 30 dagen lang van jouw favoriete geur.

CANDLE CARE

Ook kaarsen hebben liefde nodig! Wist je dat je door het gebruik van een lontenknipper en Illuma-Lid veel langer kunt genieten van jouw favoriete geur? De lontenknipper is geschikt voor iedere soort geurkaars en de Illuma-Lid voor de Classic Jar-lijn.

Bij Scent Circle bieden we je een volledige assortiment Yankee Candle aan, gemakkelijk te bestellen via onze website. We zijn een officieel verkooppunt van Yankee Candle in Nederland en België. Alle Yankee Candle geurkaarsen zijn gemaakt in de Verenigde Staten en Europa van de hoogste kwaliteit ingrediënten. De kaarsen worden gemaakt door echte authentieke kaarsenmakers en elke kaars wordt ontwikkelt via een complex systeem van gemixte wassoorten, een unieke lont en zorgvuldig uitgezochte geuroliën. Iedere geur wordt uitgebreid getest door parfumexperts en zorgvuldig in een geurgroep geplaatst. Dat noemen we écht een passie voor geur!