1+1 GRATIS op alle WoodWick Ellipse SHOP NU
I.v.m drukte verzendtijd 3-4 werkdagen

Zoeken

YANKEE CANDLE GEURGROEPEN

Geuren worden geschaald in geurgroepen door bepaalde karaktereigenschappen. Wij gebruiken zes verschillende geurgroepen om onze geuren een plekje te geven en om het jou makkelijker te maken jouw nieuwe favoriet te vinden. Sommige geuren vallen in meerdere groepen. Bekijk onze geurgroepen hieronder! Je kunt op shoppen op formaat en op geurnaam.

Bloemige Geuren

Vrolijk, fris, aromatisch en romantisch: deze bloemige geuren zijn opbeurend en gezellig.

Citrus Geuren

Fris met een vleugje zoet: deze geuren geven je energie en zijn lekker verfrissend.

Fruitige Geuren

Kleurrijk en zoet! Deze geuren zijn perfect voor de liefhebber van zoete geuren die je doen watertanden.

Frisse Geuren

Koel, waterig, fris en luchtig: deze geuren zijn verkwikkend, optimistisch en rustgevend.

Houtachtige Geuren

Aards, rokerig en warm: deze geuren zijn vooral gezellig en ontspannend.

Zoete & Kruidige Geuren

Warm en verleidelijk: deze geuren zijn gezellig, ontspannend en perfect voor een avondje bankhangen.

De geurkaarsen van Yankee Candle zijn onder te verdelen in verschillende geurgroepen. Een geur is opgebouwd als een pyramide met verschillende ingrediënten. De belangrijkste en meest overduidelijke toevoegingen aan een geur kenmerken de geurgroep. Wanneer je eenmaal een aantal geuren hebt geprobeerd kun je goed inschatten welke geurcategorie jij het lekkerst vindt.

Wat je uiteindelijk het lekkerst vind is heel persoonlijk, maar er zijn een aantal geuren die erg populair zijn in bepaalde geurgroepen, bijvoorbeeld: Clean Cotton in de geurgroep fris, Cherry Blossom in bloemig, Vanilla Cupcake in zoet & kruidig, Black Cherry in fruitig, Seaside Woods in houtig en Afternoon Escape in citrus. Wist je dat het formaat van de kaars invloed heeft op de geursterkte? Hoe groter de opening hoe sterker de geur zich kan verspreiden.