🎄 De mooiste Kerstgeschenken — SHOP HIER

Zoeken

WoodWick

Unieke geurkaarsen met knisperende houten lont & luxe autoparfums.

Ellipse Hearthwick Geurkaarsen

Meer dan een geurkaars alleen: dit is dé nieuwe centerpiece voor je huiskamer! Met een prachtig ovaal design en unieke brede houten lont geeft het zachte geknisper tijdens het branden een extra dimensie aan de geurbeleving.

Hourglass Geurkaarsen

Met een modern zandloperdesign zijn de klassieke geurkaarsen van WoodWick niet meer weg te denken uit het interieur. Ervaar een fantastische geurverspreiding en het unieke geknisper van de houten lont nu zelf! Verkrijgbaar in Large, Medium en Small.

Trilogy Geurkaarsen

Als je dacht dat een geurkaars niet nóg unieker kon dan heb je het mis: de Trilogy-kaarsen bevatten namelijk 3 verschillende geuren in 1 kaars!

Auto Reeds Autoparfums

Geurstokjes voor in de auto? Jazeker! Neem nu je favoriete geur mee op reis met de prachtige Auto Reeds van WoodWick. De houder schaf je slechts eenmaal aan: van iedere geur zijn voordelige refills verkrijgbaar.

Sinds 2006 biedt WoodWick een unieke geurbeleving met een onderscheidende houten lont die knispert als een haardvuurtje. WoodWick maakt unieke en complexe geurcomposities in luxe en tijdloze designs. Alle materialen worden zorgvuldig gekozen voor een zo fijn mogelijke beleving en zodat de producten passen in ieder interieur. De geurkaarsen van WoodWick zijn verkrijgbaar in diverse formaten: Ellipse (met brede houten lont), Large, Medium, Small/Mini, Petite en Trilogy (met 3 geuren in 1 kaars). Naast de heerlijke kaarsen heeft WoodWick ook fantastische autoparfums om ook onderweg van je favoriete geur te kunnen genieten.