🎁 GRATIS gift t.w.v. €7,90 bij elke order (automatisch meegezonden) + Elk 2e product met 40% korting!

Zoeken

Yankee Candle

Premium geurproducten voor je huis in diverse formaten, stijlen en kleuren.

Yankee Candle
Najaar 2022

Ga op pad door een prachtig herfstlandschap met
onze nieuwe herfstcollectie!

Yankee Candle Herfstgeuren 2022

SHOP DE PRODUCTEN

Classic Jar Geurkaarsen

Het klassieke formaat van Yankee Candle! Shop in Large, Medium of Small en ervaar geurverspreiding als nooit te voren!

NIEUW DESIGN
Wax Melts

Ontdek de Wax Melts / Tarts van Yankee Candle in een gloednieuw design voor een nog betere geurbeleving! Het nieuwe design van de Wax Melts zorgt ervoor dat deze sneller smelt en dus nog sneller een heerlijk kamervullende geur verspreid.

Filled Votive Geurkaarsen

Perfect om nieuwe geuren uit te proberen en mee te decoreren! De Filled Votives van Yankee Candle zijn een must-have in ieder interieur. Plaats de Votive in een mooie Votivehouder en steek aan om urenlang te genieten van een heerlijk subtiel geuraccent.

ScentPlug

Verspreid een geur in de kamer zonder vlam met de gemakkelijke Yankee Candle ScentPlug stekkergeuren! Verkrijgbaar in diverse designs en in al jouw favoriete geuren.

Fragrance Spheres

Ideaal voor het parfumeren van ruimtes waar je geen kaars kunt of wilt branden: de Fragrance Spheres van Yankee Candle! In het potje zitten kleine bolletjes vol geconcentreerde geurbestanddelen voor een optimale geurverspreiding.

Car Jars & Sidekick

Neem je favoriete geur mee op reis met de autproducten van Yankee Candle. Verkrijgbaar in al jouw favoriete geuren en goed voor wekenlang geurplezier in de auto, camper of caravan.

Formaten: Car Jar Classic, Car Jar Ultimate en Sidekick.

OVER HET MERK

Kwaliteit Sinds 1969

Op een koude avond in de winter van 1969 zat Mike Kittredge, toen 16 jaar, aan de keukentafel in het huis van zijn ouders in Massachusetts. Het was bijna kerst en hij had geen geld om een cadeautje voor zijn moeder te kopen. Toen krijg hij een idee: hij wilde zelf een kaars maken om haar een uniek en persoonlijk cadeautje te geven.

Yankee Candle geurkaarsen zijn beroemd om de creatieve en premium geuren die over de hele wereld met veel plezier worden gebruikt. Het merk maakt het je makkelijk om een product te kiezen dat perfect past bij jouw interieur door de verschillende collecties, formaten en geurgroepen. Neem bijvoorbeeld de Classic Jar Candles of de Elevation Collection. Yankee Candles zijn ook perfecte cadeautjes! Denk bijvoorbeeld aan een geschenk voor een babyshower, bruiloft of een verjaardag. Met meer dan 50 verschillende geuren ziet er voor iedereen wat lekkers bij!